Ποιοι είμαστε

magritteJimmy Glass: Αφού απέτυχε να γίνει ποδοσφαιριστής ή ζωγράφος, σπούδασε χωρίς καμία επιτυχία στη Φιλοσοφική και τελικά έγινε δημοσιογράφος. Δεν έχει κάποιο σπάνιο χόμπι, πίνει ουίσκι ή γκίνες, τρώει μηλόπιτες, ζει στην Αθήνα.

220px-65WeWereExplodingJohnny Plunders: Όποτε αποτυγχάνει να πιάσει καλή ψαριά στη Λίμνη του Όστενβολτ, βγάζει μικρά δίστιχα σε δεκαπεντασύλλαβο, χωρίς ρίμα γιατί το κάνει φτηνό, και τα πουλάει στην Καπνικαρέα. Πήρε το ψευδώνυμό του από γνωστό κακοποιό του ’90 από την Καλλιθέα.

ratJorn Hammerrat: Είναι σαφές πως πάσχει από διπολισμό. Η ενδιαφέρουσα πλευρά του εαυτού του ανήκει σε ένα είδος αρουραίων Βίκινγκς. Αφού έπνιξε όλη την οικογένειά του σε μια ρηχή και παγωμένη νορβηγική λίμνη τώρα επιδίδεται στην ακροάση σκληρής μουσικής και την ανάγνωση σκληρής λογοτεχνίας. Η άλλη -ξενέρωτη- πλευρά του, απλά πεθανε.

viking copyJackson Twosheds: Φιλόφλογος, αεί καιόμενος. Δεν ακούει καλά, μετά τις Σάλπιγγες της Αποκαλύψεως. Αν δεν εφλέγετο εις το Βελγικόν Inferno, θα έπαιζε το εκκλησιαστικό όργανο σε καθολικά μοναστήρια της Ιταλίας. Με ό,τι μπορεί να καταλάβει κανείς όταν διαβάζει “εκκλησιαστικό όργανο”.

sallySally Cone

firematch1

Mamba Papalagi

anadysiAnadysi: Η Anadysi δε βλέπει πολύ καλά,αλλά επιμένει να γράφει για ό,τι βρίσκεται στο οπτικό της πεδίο και να διαβάζει βιβλία, ακόμα κι αν έχουν πολύ μικρά γράμματα. Δεν μπορεί να κάθεται πολλή ώρα σε ενα μέρος, αλλά μένει για πάντα όπου αγαπάει. Της αρέσουν οι ζωγραφιές του Carl Larsson και έχει ένα δικό της δωμάτιο.

nubeNube Diaz: Τα τελευταία χρόνια ονειρεύεται ένα road trip στις νότιες πολιτείες της Αμερικής. Κατά τ’ άλλα όταν δεν κοιμάται, επιδίδεται σε μαγειρικούς πειραματισμούς, φτιάχνει λίστες, βάφει έπιπλα. Δεν έχει ιδέα τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s